Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


iklan pelacuran di thailand
Mail this Foto to a friend
Search BoardTracker for..
iklan pelacuran
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Monday, 29-Jan-2007 08:17
MUKA SITI IKLAN RUMAH PELACURAN DI THAILAND
Rumah Pelacur Thai Papar Gambar Siti.

DANOK (Thailand) - Sebuah pusat pelacuran di pekan Danok, selatan Thailand, menggunakan poster penyanyi terkenal di Malaysia, Siti Nurhaliza, untuk menarik pelanggan.

Tindakan pemilik rumah pelacuran itu mencetuskan rasa kurang senang di kalangan penduduk setempat dan pelawat rakyat Malaysia kerana Siti Nurhaliza terkenal dengan imej yang bersih.

Seorang jurujual, Encik Mohd Dzaidin Zainal Abidin, 28 tahun, terkejut apabila terlihat poster penyanyi itu ditampal di pusat pelacuran tersebut.

‘Saya benar-benar malu dan simpati kepada Siti Nurhaliza. Saya bukan peminat fanatik beliau. Tetapi melihat gambar artis yang menjadi kebanggaan Malaysia itu di depan pusat maksiat membuat saya rasa terhina dan marah,’ katanya sebagaimana ditukil akhbar Harian Metro semalam.

sumber dari cberita.asia.1com.sg


ALAHAI SITI .. PADAN LAH MUKO KOU! BUAT APA NAK KASIHAN. TAK SEMUA RAKYAT MALAYSIA YANG MEMINATI SITI. AMBIL IKTIBAR DARI ITU. SETIAP PERKARA ADA TINDAK BALAS. SETIAP PERBUATAN ADA BALASANNYA. BETAPA HINANYA KAU SITI! MUKA DITEPEK SEBAGAI IKLAN RUMAH PELACURAN. HAII TAK SURUH KE DATUK K UPAH ORANG NAK KOYAKAN IKLAN TU. DATUK K KAN SUKA BELI2 UNTUK SITI.. HINGGA TITLE DATUK YANG SITI DAPAT PUN BELI JUGAK... KAH KAH KAH SUMBER DARI ISTANA. LOL


© Pidgin Technologies Ltd. 2016